Motive pentru care ar trebui să încerci și tu Pokemon GO

Aproape toată lumea joacă Pokemon GO, însă există și persoane care încă nu au încercat jocul, precum și un număr mare de persoane care îl critică. Desigur, există destule motive de care te poți lua astfel încât să judeci acest joc, însă la fel de multe motive sunt și pentru a juca acest joc care a reușit să creeze o isterie mai rar întâlnită.
Despre motivele pentru care ar trebui să joci și tu Pokemon GO vom vorbi în rândurile următoare.

1.Vei face mișcare
Unul din lucrurile pe care le apreciez la acest joc este acela că te scoate din casă pentru a mai face puțină mișcare, spre deosebire de multe alte jocuri care nu fac nimic altceva decât să te țină cu ochii în telefon. Mișcarea e sănătoasă, iar în Pokemon GO va trebui să faci kilometri buni pentru a prinde pokemoni, deci ai deja un prim motiv pentru a încerca și tu jocul.

2.Poți socializa
Observ că tot mai mulți jucători de Pokemon GO fac diferite întâlniri pentru a vâna pokemoni împreună, ceea ce mi se pare foarte fain pentru o astfel de comunitate. Chiar dacă probabil veți vorbi tot despre pokemoni, sunt de părere că Pokemon GO te îndeamnă să socializezi mai mult, ceea ce e sănătos, la fel ca mișcarea.

3.E distractiv
Atâta timp cât nu faci din joc o obsesie, va fi foarte amuzant să vânezi pokemoni și să te bucuri atunci când vei găsi un exemplar rar. De asemenea, este un și un joc destul de complex, încă în dezvoltare, motiv pentru care cu siguranță nu te vei plictisi jucându-l.

Așadar, dacă până acum erați reticenți la ideea de a juca și voi Pokemon GO, acum aveți trei motive în plus penru care ar trebui să îl încercați.

Related Posts