Muncește pentru a-ți îndeplini dorințele

Fiecare om are diverse dorințe. Și dacă nu mai multe, măcar o singură dorință pe care și-o dorește îndeplinită sigur are. Oamenii își pun în minte diferite dorințe în diverse momente ale anului sau la momente importante din viața lor. Unii își fixează anumite obiective și target-uri la începutul anului, alții la ziua lor de naștere, alții la diverse sărbători importante și cert e că toți vor să le vadă îndeplinite însă nu muncesc ca acest lucru să devină posibil ci așteaptă ca totul să vină de la sine.

Văd oameni care se plâng că lucrurile merg prost, că nu reușesc nici cum să-și atingă ceea ce și-au propus, că totul le stă în cale, soarta le e potrivnică iar planetele parcă s-au aliniat împotrivă lor însă în momentul în care le pun întrebarea cea mai importantă și-anume ”Dar ce ai făcut în încercarea de a îți îndeplini visul?” majoritatea dau răspunsuri nesigure, concluzia pe care o trag și cel mai probabil adevărul fiind faptul că nu au făcut mai nimic, doar au stat așteptând ca lucrurile să decurgă de la sine.

Ei bine, pentru visătorii care speră că dorindu-și foarte mult un lucru și așteptând ca dorințele să se împlinească singure fără ca ei să miște un deget aflați că lucrurile nu stau deloc așa. Poate doar dacă ai norocul să câștigi potul cel mare la loto, dar și atunci tot trebuie să depui un efort și-anume cumpărarea biletului. Pentru a-ți îndeplini un vis e nevoie de muncă. Multă muncă și perseverență.

În final, ca o concluzie, dacă ai în minte câteva planuri și dorințe realizabile, pe care însă nu reușești să le atingi, elimină din viața ta oamenii care te trag în jos, elimina oamenii care nu sunt de calitate și adună în jurul tău oameni cu potențial, care te vor ridica în domeniul pe care vrei să te axezi și muncește, muncește cât mai mult, altfel nu-ți vei atinge niciodată obiectivele.

Related Posts