Nike Haiducul face prăpăd în centrul Bucureștiului

Doamnelor şi domnilor, mare grijă dacă aveţi drum zilele astea prin P-ţa Universităţii. Avem confirmarea că un tânăr jefuieşte trecătorii bogaţi care să dea la săraci. Haiducul Nike, cum se auto-intitulează, este urmaş pe linie paternă de-al lui Pintea Haiducul, deci el nu face decât să continue o tradiţie seculară.

Puşca şi cureaua lată pe care le moştenise de la taică-su le-a vândut din păcate, pentru a-şi cumpăra fesul Nike roşu de firmă. Asta fiindcă omul avea nevoie de o identitate de brand, trebuia să rămână cumva sub un nume în istorie. Iar când se va preda în şcoli la orele de istorie despre faptele de vitejie ale lui Nike Haiducul, chiar va suna bine. Păi ce e aia „Haiducul Şapte Cai”.. bleah!

Dar fiindcă orice haiduc are nevoie totuşi de o puşcă și-o curea, cum o fi, Nike Haiducul și-a cumpărat o brichetă sub formă de pistolet şi o curea George Armami. Pătura pe umeri, vântul în plete, ochelarii agăţaţi şi dus este. Să ia toţi banii, pentru sărmanii plini de nevoi. Victimele şi le alege după aspectul exterior. Care pare mai bine îmbrăcat este jefuit după vechea metodă haiducească. Poliţia recomandă să nu opuneţi rezistenţă, deoarece haiducii nu se joacă. Dacă nu le sunteţi de folos nu vor pregeta să vă puşte doi plumbi în spate.

După ce a terminat de jefuit, Nike Haiducul dă pe la bancă să-şi alimenteze cardul şi apoi intra online, cu scopul de a găsi acele cazuri sociale care au neapărat nevoie de ajutor. Şi le găseşte, mereu dă de-o câteo fetişcană care e aşa de săracă, încât nu are haine pe ea şi face show-uri dezonorante la webcam pentru a-şi strânge bani de-o hăinuţă, cât de sărăcăcioasă. Impresionat până la lacrimi, haiducul Nike ajută sărmanele fete, plătindu-le la minut. Vremurile haiduciei s-au întors!

Related Posts