Noutăți Netflix din 2019 – filme și seriale

Noutatile lunii martie pe Netflix sunt aici. Noi seriale si filme s-au alaturat catalogului Netflix. Esti in cautarea unui nou serial de urmarit? A unui nou film de descoperit? Va reusi luna martie sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale? Iata care sunt noutatile lunii martie pe Netflix.

Seriale noi
The Order, disponibil incepand cu 7 martie. Un serial fantezie care ne vorbeste despre aventurile unui student. Acesta din urma intra intr-o organizatie secreta in cadrul careia varcolacii lupta impotriva vrajitoarelor malefice si magilor.

Shadow Khumalo, disponibil incepand cu 8 martie este un serial de actiune.

After Life, disponibil incepand cu 8 martie este un serial de comedie britanic. Dupa moartea sotiei sale, un barbat se lanseaza intr-o aventura fantastica.

Turn Up Charlie, disponibil incepand cu 15 martie este un serial de comedie care ne spune povestea unui DJ care incearca cu disperare sa isi relanseze cariera. Insa, pentru a se intretine, este nevoit sa accepte sa lucreze ca dadaca pentru fiica celui mai bun prieten al sau.

Osmosis, disponibil incepand cu 29 martie, este un serial al carui actiune se petrece intr-un viitor apropiat. Un site de dating analizeaza creierele noastre pentru a ne ajuta sa ne gasim mai repede sufletul pereche. Insa, toate acestea vin cu un risc.

Filme noi
The Boy Who Harnessed the Wind este un film disponibil pe Netflix incepand cu 1 martie si spune povestea unui baiat in varsta de 13 ani care fabrica o eoliana pentru a-si salva satul de la foamete.

Juanita, disponibil incepand cu 8 martie. O infirmiera paraseste impreuna cu copiii sai Ohio natal pentru a-si reface viata in Montana. Actrita Alfre Woodard (Luke Cage, Empire) joaca rolul principal.

Triple Frontier disponibil incepand cu 13 martie beneficiaza de un casting impresionant. Ben Affleck (The Town, Gone Girl), Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) Oscar Isaac (Star Wars 7 et 8), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) si Garret Hedlund (Tron l’héritage) joaca in acest film. O echipa de fosti membri ai Fortelor Speciale se reunesc in incercarea de a gasi un lord al drogurilor sud-american.

Lasă un răspuns