Nu ma mai apuc de gatit

Am avut weekend-ul trecut parte de o traumatizanta experienta de facut mancare. M-am hotarat sambata sa-mi fac asa zisii “cartofi frantzesti (?)”. Adica se fierb cartofi, se taie felii si se baga intr-o tava amestecati cu salam, branza, etc etc si se lasa la cuptor pana ti se pare ca sunt gata… da cata mizerie, timp aiurea petrecut in bucatarie adica vreo 2 ore in total… si pentru ce? Mi-au iesit 2 portii, adica mancarea pe o zi.

Duminica alt scandal: m-am hotarat sa fac gratare (nu as fi facut, dar era carnea dezghetata, nu puteam sa o arunc). Credeam ca va fi mai usor, dar m-am enervat la maxim cand am vazut cata mizerie pana le tai, pana le prajesti, ce miros urat, aragazul plin de chestii dinalea ce sar cand prajesti, mare deranj. Si iar , pentru ce? 2 ore pentru 2 portii amarate…

Nici nu vreau sa ma gandesc la supe si alte ciorbe , cat trebuie sa fiarba alea… Vreau o solutie rapida, ceva gen fast food, dar sanatos si de preferitna sa pregatesc o singura data pe saptamana.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *