Obiectiv talie de viespe – 5 idei de ținute

Știai că este posibil să îți sublimezi silueta cu cele mai bune achiziții în materie de shopping?

Ei bine, da. Poți afișa o talie de viespe fără să trebuiască însă să apelezi la o cură drastică de slăbire. Este de ajuns dacă ții cont de câteva sfaturi sau trucuri simple în materie de morfologie. Care sunt cele mai stilate și mai trendy ținute care te vor ajuta să afișezi peste tot o talie de viespe în această iarnă? La ce piese vestimentare va trebui să apelezi?

Paltonul tip halat. O piesă vestimentară care reprezintă cea mai bună idee pentru iarna anului 2016. Poate să fie purtat oversize dar și strâns în talie cu ajutorul unei curele. Purtat alături de botine cu toc și blugi slim albaștri sau negri vei obține o ținută elegantă și foarte în vogă în același timp.

Un top înnodat în talie. Arată cel mai bine purtat pe sub un palton XXL, pe sub o geacă bomber mai rock sau pe sub o haină de blană. Este cel care reprezintă un detaliu sexy și foarte eficient pentru a sublima talia.

Un look contrastant în alb și negru. Culorile pot să aibă și ele un rol foarte important atunci când vine vorba despre jocul cu proporțiile. O maletă albă arată cel mai bine la o pereche de pantaloni eleganți cu pense în nuanțe de negru.

Un top cropped mai îndrăzneț. Cel mai bun look – un top cropped plus pantaloni cu talie înaltă din piele. Un look ideal pentru cele mai îndrăznețe dintre voi.

O salopetă accesorizată cu o curea. Pentru a sublima silueta, nimic nu se compară cu o salopetă cu o curea în talie purtată alături de pantofi cu toc înalt. Cu cât mai groasă, cu atât mai bine.

Lasă un răspuns