Petrolul si-a inaugurat OZN Arena

Intr-o atmosfera nemaivazuta pe un stadion de fotbal in tara noastra, poate pe Arena Nationala la meciul cu Franta, Petrolul si-a inaugurat noul stadion, o bijuterie de tip englezesc, cu tribunele jos, numai de s-or intimida adversarii. A fost un meci intre fostele glorii ale lupilor galbeni si fostii componenti ai generatiei de aur, numai daca spun de Hagi, Popescu sau Moldovan cred ca spun totul.

Mare parte a echipei Petrolul a fost formata din cei care, in 1995 castigau Cupa Romaniei impotriva Rapidului, ultima mare performanta a fotbalului ploiestean. Inaugurarea cu un meci oficial va avea loc duminica, atunci cand Petrolul zilelor noastre joaca contra celor de la Dinamo, atunci atmosfera o sa fie si mai imfierbantata. Sunt curios daca cei care vor intra pe stadion la aceea ora, vor avea, la fel ca si in aceasta seara tricouri galbene, ne-am aduce aminte de meciurile nationalei, atunci cand primeam un tricou sau o pelerina de culoare galbena, depindea de vreme.

Cu acest stadion, Ploiestul intra in galeria selecta a celor trei orase din Romania, alaturi de Bucuresti si Cluj Napoca, orase care au stadioane de nivel Elite. Urmatoarea inagurare, pe 11 octombrie, la Culj Napoca, U Cluj intalneste Kuban-ul lui Dan Petrescu.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *