Pisi, sexy baby

Şi cum înaintam eu de dimineaţa asta ( adică 04:00 ) încet în trafic, într-un semiambuteiaj, privesc regulamentar în oglinda retrovizoare să văd ce se mai petrece. Se petreceau lucruri interesante şi totodată periculoase.
O domnişoară pisi, blondă şi zulufată, se făcea la ochi. În timp ce conducea. Adică maşina se mişca, ea se privea în oglindă. Nu mă dernaja daca intra într-un copac, sau un pom, poate un par şi îi cădeau în freză nişte pere mălăieţe. Mă deranja că se apropia primejdios de mine şi nu mai aveam chef să ajung iar la service.
În acelaşi timp, această pisi pericol public, o luase cu maşina ei roşie spre banda doi. Fără ca ea să aibă habar de acest aspect. Unde, pe banda doi, privind eu aşa, am văzut o altă pisi. Care îşi făcea buzele cu ruj. Pisi cu buzele privea însă în faţă şi păstra direcţia. Deci o numim semi-pisi.
La ea era mai riscant să piardă direcţia şi o ia spre stânga. Că ar fi intrat pe contrasens şi-şi termina rujatul într-un stâlp. Unde o proiecta probabil o altă pisi ce risca să vină de pe contrasens făcându-şi cu oja unghiile de la picioare.
Pe prima pisi, din maşina rosie, nu am numit-o întâmplător pisi. Şi nici din răutate. Ci pentru că numărul ei de înamtriculare era PSY. Adevărat, numărul mai poate veni şi de la Pepsy sau Pussy (pi2dă, în traducere liberă, fără referire la organul sexul feminin ci la faptul că tinerele de azi se consideră pi2dă atunci când au despre ele senzaţia că arată ravisant. Da, e adevărat, există expresia “Fată, eşti pi2dă!” dar asta crecă deja v-am spus-o.”
Şedinţele de make-up ce aveau loc de jur împrejurul meu mi-au deschis ochii. Ultima dată când am fost la service m-am amuzat în parcare privind maşini care aveau numerele cu CRY, DIA, SXY sau BBY. Maşinile, de regulă SUV-uri X3 sau X5, erau lovite de jur împrejur. Nu exista colţ care să nu fi fost atins. Şi, bineînţeles portierele erau lovite. Atunci mă gândeam că-s vaci proaste care nu ştiu să conducă.
Acum mi-am dat seama că rănile de pe drăguţele lor maşini au fost realizate în timpul machiajului ambulant. Şi le-am apreciat. Că şi-au luat SUV.
Deci sunt înţelepte şi se gândesc la siguranţa lor. Nu ai cum să te machiezi la volan atunci când conduci un Matiz sau un Tico. Pentru că-ţi vei propti cordeluţa sau cârlionţii în ţeava de eşapament a TIR-ului din faţă. Care-ţi va trage şi damf de aburi de eşapament şi ai rezolvată problema cu fondul de ten.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *