Recomandare Cariera in Oriflame

Dupa cum povesteam si aici zilele trecute am participat la cateva intalniri avute cu reprezentanti ai Oriflame Romania, intalniri in urma carora m-am decis sa ma alatur echipei de distribuitor datorita avantajelor pe care sunt oferite. Dar nu despre asta este vorba. Ci despre asa numitul career mode, un sistem foarte simplu prin care orice distribuitor poate castiga bani frumos intr-un timp foarte scurt.
In primul rand, trebuie sa stiti care sunt redurile de care profitati ca si membru Oriflame. Pentru o comanda de 50 lei aveti reducere de 23%, adica platiti doar 38,5 lei, la 250 de lei platiti cu 30% mai putin, iar la o comanda de minim 500 lei, cu 40% mai putin.
Lucrurile interesante vin dupa ce va construiti o echipa (idel este sa fie compusa din 4 oameni) care sa vanda si astfel sa castigati puncte. Puncte care iti vor aduce titlul de manager si o prima de 1100 lei. Insa, nu numai banii sunt importanti, Oriflame va plateste si concediile, direct proportionale la numar cu niveluri pe care le aveti. Puteti ajunge la 3 concedii anuale in diverse tari dupa intreg Globul.
Voi updata periodic acest articol cu intalnirile pe care Luminita Mirescu, numarul 1 in Oriflame Romania le va avea in perioada urmatoare.
Primul astfel de eveniment are loc in ficare saptamana, in zilele de Marti si Joi incepand cu orele 18:00, in restaurantul TwentySix aflat pe strada Unirii, nr. 26 din Craiova. Cine vine cu 5 persoane la oricare din aceste prezentari primeste un parfum absolut GRATUIT ca acesta si multe alte surprize. Stati pe faza pentru a afla noi update-uri.
Cine doreste sa se inscrie in echipa Oriflame sa lase un comtariu la acest articol si il/o voi contacta eu pentru a-i oferii mai multe detalii. Mentionez ca trebuie sa aveti minimum 16 ani pentru a va alatura echipei Oriflame.
UPDATE 1: Mircuri seara incepand cu ora 18, in Timisoara, la Centrul Regional pentru Afaceri va avea loc o intalnire Oriflame. Cine vine insotit(a) de 5 prieteni/prietene primeste un parfum Giordani Gold Shine cadou

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *