Romania – Serbia: 1-2

E vineri, prilej de numarat ore. Pe de-o parte pana se termina saptamana de lucru, si pe de cealalta, mai sunt vreo 30 de ore pana la meciul dintre Romania si Serbia. Oricat de roman as fi, dupa atatea exemple si atatea meciuri ale nationalei, prevad un esec maine seara. Noi, de pe locul 5 jucam cu liderul grupei. Noi, care am luat bataie de la Lituania (!?) cu 3-0.

Am vrut sa ma leg de jucatori, dar mi-e prea lene sa caut primul 11 si apoi sa vad fiecare pe unde freaca banca. Din ce am auzit la TV, Chivu e accidentat (asta cand e sanatos 90 minute intregi?) , Goian e suspendat. Singurul care straluceste e Mutu, dar sub nici o forma nu poate tine un meci de unul singur. Restu (fara Radoi, daca joaca) e balast, neinteresant.

M-am cam saturat de calificari matematice, de calcule pe foaie, ca sa vedem unde stam in clasament. Dorinel Munteanu, din Prosport: “Nu am mai trăit momente atât de grele cum sunt cele de acum, la naţională. Noi eram mereu printre primii în grupe. Sper ca acesta să fie un semnal de alarmă. Este ultima şansă, numai o victorie ne va ţine în cărţi pentru calificarea la Mondiale.”

Apropo: Olaroiu e liber de contract, il vreau la nationala!

2 x Apropo: In asteptarea meciului

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *