Românu’ S-a Născut Doctor: “Am O Tăietură Pentru Orice Boală”

Asta susține un așa zis doctor din Hunedoara. Eu mă întreb, cât de redus poți fi tu, ca pacient să crezi în așa ceva? Chiar nimeni nu-și dă seama că este un nemernic și că nu există așa ceva? Haideți să discutăm.

În primul rând, e bine de știut că orice om își schimbă mentalitatea și are o cu totul altă psihologie atunci când este pus într-o sutiație de acest gen, adică, este bolnav, indiferent de boală sau de gravitate. În această situație, mulți nu mai au nevoie de un moment de analiză,și ar face și ar da orice numai să se facă bine. Este ca și cum ai reacționa instinctiv, fără a gândi sau a analiza și posibilele consecințe.

Așa zisul doctor susține că există o incizie pentru orice boală și chiar dacă nu o rezolvă, el garantează că o ameliorează. Te taie sub limbă dacă suferi de X, te taie în spatele urechii ori pe ceafă dacă suferi de Y boală sau îți face o incizie în frunte ori în genunchi dacă suferi de boala Z, cel puțin așa a susținut el pe AcasaTV într-un reportaj.

Deși nu am niciun fel de cunoștințe medicale, gândesc logic și vă propun și vouă această „perversiune”. Cât de redus mintal trebuie să fi să crezi că o astfel de tăietură îți va vindeca o anumită boală ori o va ameliora, după cum susține dom’ doctor? Fiind o incizie, aceasta dă drumul practic la o cantitate anume de sânge din zona respectivă. Să zicem că de exemplu, ești un alcoolist notoriu și ai ulcer. Cu ce te-ar ajuta o astfel de tăietură sub limbă? Îți va ieși alcoolul pe acolo ori ce, că nu prea înțeleg sincer?

Prost este că o reporteriță AcasăTV a luat interviu la vreo 20-30 de țărani, ce deja s-au “operat” la dom’ doctor și susțin că se simt mai bine ori că le-a vindecat boala. Ba chiar, doctorul însuși susține că s-a operat de vreo 40 de ori și se simte foarte bine. Acum, mă întreb cum s-o fi operat el, în oglindă oare?

Deasemenea, în cazul în care era o practică medicală legală și cu rezultate, acum logic, nu era practicată și în spitale sau nu era propusă și predată și studenților la medicină? Sau, eu știu că românii sunt experți în medicină și nici măcar n-au nevoie de doctor de familie pentru a lua un medicament anume, însă refuz să cred că va exista vreun român care să revoluționeze medicina cu astfel de practici.

Related Posts