Samsung Galaxy C7 Pro – lansat oficial

Sud-coreenii au lansat recent, fara zarva smartphone-ul Galaxy C7 Pro, dupa ce pana in urma cu cateva saptamani, pe internet aparusera foarte multe detalii despre design si specificatiile cu care va sosi telefonul. Pentru inceput, telefonul este disponibil doar in china, insa nu avem detalii despre pretul telefonului, momentan stiindu-se doar specificatiile acestuia.

Pentru inceput, din punct de vedere al design-ului, telefonul soseste cu o carcasa unibody din metal dar si cu noul aspect pe spatele telefonului, realizat pentru antene, acestea fiind acum reprezentate de niste dungi. In materie de ecran, Samsung Galaxy C7 Pro ne ofera un panou de 5.7 inch cu ecran Full HD, Super AMOLED.

Ca si specificatii tehnice, telefonul soseste cu un procesor de la Qualcomm, un Snapdragon putin mai invechit, si anume modelul 626, ajutat de un chip grafic de la Adreno, respectiv Adreno 506. Memoria RAM de care beneficiem este de 4 GB, in timp ce psatiul de stocare intern, este de 64 GB, in timp ce slot-ul pentru card microSD este prezent. Din cei 64 GB se pare ca doar 50 GB va sunt disponibili, restul fiind ocupati de sistemul de operare si aplicatiile preinstalate.

Smartphone-ul urmeaza a rula Android 6.0.1, probabil putin cam neobisnuit, din moment ce multe terminale lansate in aceasta perioada au beneficiat de noul Android 7.0 Nougat. USB-ul este de cea mai noua generatie, deci USB Type-C, in timp ce jack-ul audio de 3.5 mm este la locul sau.

Samsung tine la camera de buna calitate, pe Galaxy C7 Pro avand un senzor de 16 megapixeli pentru camera principala, dar si pentru cea destinata fotografiilor selfie, ambele beneficiind de o deschidere F/1.9. Din punct de vedere al autonomiei, telefonul ne ofera o baterie de 3300 mAh, fara suport pentru incarcare rapida, avand posibilitatea de a te conecta la retele 4G, in timp ce daca va intrebati, modelul este unul dual-SIM.

Samsung Galaxy C7 Pro masoara doar 7 mm ca si grosime, acest urmand a fi disponibil pe variantele de culoare roz, albastru si auriu.

Related Posts