Samsung Notebook 9 Spin lansat în China

Samsung a lansat Samsung Notebook 9 Spin, in Coreea de Sud si China, un hibrid notebook / tableta 2 in 1 cu un ecran tactil care se roteste la 360 de grade.
Utilizatorii pot alterna intre utilizarea laptop-ului 940X3L in patru moduri – notebook, stand, kiosk, si tableta – folosind cei patru senzori care alterneaza automat in functie de locul in care este indreptat touch screen-ul.
Modul notebook este pentru utilizarea conventionala, cum ar fi scrierea unui document. Tastatura poate fi rotita cu 180 de grade inapoi pentru modul kiosk, pentru vizionarea videoclipurilor sau pentru jocuri.
Samsung a divizat balamaua care conecteaza ecranul tactil si tastatura in doua parti, pentru a permite acesteia sa se roteasca la 360 de grade. Modul stand este pentru chat si apeluri video, cu un ecran capabil sa se roteasca 360 de grade.
Atunci cand il utilizati in aer liber, ecranul creste automat luminozitatea sa la 700nit de la 350nit, pentru a mentine calitatea rezolutiei.
Samsung Notebook 9 Spin are un corp complet metalic, cantareste 1,3 kilograme, si are 14,9 milimetri. Acesta este dotat cu incarcare rapida, de asemenea, aplicata si la smartphone-urile premium, care permite incarcarea completa in termen de 90 de minute, si 10 ore de utilizare continua.
Laptopul are un QHD de 13.3-inch + Display (3.200 x 1.800) si are timp real cu interval dinamic ridicat (HDR) care controleaza luminozitatea pixelilor si raportul de contrast. HDR a fost introdus in televizoarele Samsung pentru prima data anul trecut.
Vanzarile modelului vor incepe in Coreea de Sud si China luna aceasta, dupa ce au inceput deja in Statele Unite in luna noiembrie.
Desi vanzarile pentru PC-uri au inceput sa scada sub 65 de milioane de unitati in primul timestru al acestui an, Samsung a reusit sa vanda noul laptop destul de bine, avand un pret de 1830$.

Related Posts