Seriale TV , despre

Câteodată văd un serial cu adevărat fain cum e Caprica şi mă gândesc de ce nu sunt şi alte filme seriale la fel. La fel nu în sensul de indentic ci la fel în sensul de serial bun: nu prea lung, poveste captivantă, actori buni şi muzică pe măsură. Am pretenţia de la mine că sunt un cinefil cu un simţ critic impresionant aşa că fac o lista cu filme seriale care merită sau nu văzute.

Battlestar Galactica – serial etalon , 4 sezoane, un început deosebit de interesant şi antrenant dar se mai potoleşte pe parcurs, iar finalul e magnific.

Caprica – având moştenirea Battlestar Galactica , nu poate fi mai prejos şi nici nu este. E abia la primul sezon, vedem ce va urma. Coloana sonoră e semnată Bear McCreary şi e superbă

LOST – m-am oprit la sezonul 2, prea telenovelă. Din câte am auzit, se termină în sezonul 6. Prea multe intrigi pot să taie apetitul telespectatorului şi în cazul meu a făcut-o.

Prison Break – am renunţat atunci când era cât pe ce să scape din închisoare, fugind cu un avion. Am zis că nu are rost să o iau de la capăt . Nu ştiu câte sezoane are dar sper din tot sufletul să nu se mai uite nimeni la el.

Jericho – spectatorii puţini la număr au ucis serialul. Păcat, avea o poveste făină şi inedită.

Chuck – meh , cam copilăresc dar merge. Dacă în următoarele episoade biatul nu ajunge cu fata, putem derula până la sfârşit.

The Big Bang Theory – frumuşel, gustat (posibil) doar de cei iniţiaţi în IT

How I Met Your Mother – ucide-mă acum. Amuzant la început dar pe măsură ce trec episoadele devine maxim de enervant. I-aş fi pus punct cu mult înainte, dar a ajuns la sezonul 5 şi încă se filmează.

House MD – personal nu-mi place actorul principal dar m-aş uita pentru tipa din poză

Cam astea îmi vin în freză la momentul ăsta dar sunt mult mai multe care le-am uitat şi sigur merită să fie aici.
Textul ăsta l-am scris cu AutoCorect v3.6, să văd ce e de capul lui.
LE: pare ok la prima utilizare, recomand

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *