Serialul El Internado cu Mina El Hammami

Ai auzit pana acum de serialul El Internado: Las Cumbres, in care joaca vedeta din Elite, Mina El Hammami? Un nou serial foarte angoasant si sumbru care promite fiori reci pe sira spinarii, garantat.

Anul 2021 se anunta unul foarte palpitant, captivant si obscur pentru abonatii Amazon Prime Video. Noul sau serial, El Internado ne va duce in muntii inzapeziti, padurea misterioasa si ne va prezenta cei mai amenintatori corbi.

El Internado : Las Cumbres, este de fapt, un reboot al serialului El Internado, difuzat intre 2007 si 2010. Un serial care a permis unor actrite precum Anna de Armas sau Blanca Martinez Suarez sa se remarce.

Chiar daca principiul ramane acelasi, noua versiune a serialului trece de la laguna la munti. Productia Amazon scufunda astfel spectatorii in inima unui sinistru internat pierdut pe un varf de munte si izolat de lume. Aflat langa o fosta manastire, internatul primeste copii si adolescentii rebeli care trebuie sa se supuna unor reguli severe pentru a se pregati sa se reintegreze in societate.

Doar ca mediul sinistru si lugubru din jur ar putea sa prezinte o multime de pericole. Ceata densa, legende vechi, pasari care aduc nenoricirea si secrete sumbre… elevii vor trebui sa reziste in aceasta ambianta lugubra in care au cazut in capcana.

Pe langa Mina El Hammani, celebra Nadia din Elite, in serial mai joaca actori tineri, inca nu foarte cunoscuti. Asia Ortega, Albert Salazar, Daniel Arias sau Daniela Rubio, care sunt actori talentati hispanici care se vor remarca cu siguranta.

In internat, profesorul de istorie Alfonso, dispare dupa ce le-a spus elevilor sa aiba mare grija la pericolele din jur. Astfel ca, sase elevi si prieteni, Iván Noiret, Marcos Novoa Pazos, Roque Sánchez Navas, Cayetano Montero Ruiz, Victoria Martínez González si Carolina Leal Solís, vor ajuta la ancheta dusa de Alfonso si vor descoperi lucruri macabre si mistere insolubile.

Lasă un răspuns