Sexify – serialul polonez în căutarea orgasmului feminin

Cea mai interesanta noutate Netflix din ultima vreme este fara doar si poate, serialul polonez, Sexify. Vine direct din Polonia si ne duce in cautarea orgasmului feminin prin intermediul unei aplicatii mobile creata de o studenta. Foarte amuzant, frumos si fara complexe, acest prin sezon este o adevarata reusita.

Natalia este o tanara studenta minunata, stralucitoare care viseaza sa devina inginer. Lucreaza de trei ani la o aplicatie cu privire la somn, dar sperantele sale sunt spulberate atunci cand profesorul sau ii spune ca « aplicatia sa nu este destul de sexy ». Natalia trebuie sa gaseasca atunci foarte repede o idee noua si isi da seama foarte repede ca toata lumea se gandeste la un singur lucru- la sex. Doar ca ea, este inca virgina la cei 23 de ani ai sai si nu prea se pricepe deci la aceste lucruri. Deci lucrurile sunt cam complicate.

Cu ajutorul lui Monika, noua sa colega de camera, cu o viata sexuala foarte implinita si cea mai buna prietena a sa, Paulina, se lanseaza in cea mai nebuneasca aventura, cea de a dezvolta o aplicatie care sa garanteze orgasmul feminin.

Serialul abordeaza deci fara tabuuri subiectul orgasmului feminin prin intermediul celor trei eroine ale sale. Tratat cu umor, acest subiect face ecou si la situatia actuala a tarii, unde polonezii se revolta de ceva vreme contra incalcarii drepturilor lor. Religia este si ea prezenta prin intermediul personajului lui Paulina, care este o catolica convinsa si care este promisa deja cuiva pentru a se casatori.

Fara sa judece in vreun fel, serialul urmareste cele trei personaje in cautarea lor pentru a se putea bucura de corpul lor asa cum stiu ele si vor ele.

Are un trio de actrite remarcabile Sandra Drzymalska, Aleksandra Skraba et Maria Sobocinska, cel mai interesant si mai emotionant. Iar rezultatul este mai mult decat convingator.

Lasă un răspuns