Sfaturi pentru închirierea unei mașini

La un momentdat, majoritatea oamenilor au nevoie sa inchirieze o masina. Fie ca mergi in vacanta sau ca ai masina in service, procesul de inchiriere masini poate fi costisitor si consumator de timp. Daca intelegi pasii pe care trebuie sa-i faci cand inchiriezi o masina, poti obtine cel mai bun pret de pe piata.

  1. Exploreaza site-urile on-line si motoarele cautare. Caiac, Expedia, Orbitz si Ascar sunt doar cateva dintre site-uri populare care iti permit sa compari ratele de la mai multe masini si sa faci alegerea potrivita. Incearca sa cauti pe mai multe site-uri, deoarece exista companii care au oferte de pret in diverse perioade.
  2. Ia in considerare si optiunea de rent-a-car atunci cand alegi pachetul de vacanta. Multe companii aeriene ofera pachete de transport care includ o masina inchiriata, si chiar o camera de hotel. Economiile la aceste tipuri de pachete pot fi semnificative.
  3. Ia in considerare optiunea de inchiriere masini in afara aeroportului. In cazul in care ai nevoie de masina intr-un oras cu transport public bun, inchirierea masinii dintr-o locatie din oras, mai degraba decat din aeroport, te poate ajuta sa economisesti bani. Dar asta doar in cazul in care ai optiunea sa pleci de la aeroport cu un autobuz.
  4. Compara costurile totale, si ia in considerare, de asemenea, orice limitari impuse de firma de inchirieri auto. Unele agentii limiteaza numarul de kilometri pe care ii poti face pe zi. Altele iti permit sa conduci masina numai in tara sau orasul in care a fost inchiriata. Unele necesita o taxa suplimentara pentru conducatorii auto sub 25 de ani, iar altele percep un cost suplimentar pentru soferii aditionali. O oferta promotionala ar putea oferi un GPS gratuit sau alte beneficii. Selecteaza optiunile pe care le doresti pentru fiecare inchiriere pe site-uri diferite, si compara costurile finale.

5.Uita-te la inchirieri auto pe saptamana. Chiar daca ai nevoie de masina doar pentru 5 sau 6 zile, opteaza pentru o oferta de 7 zile. Este posibil ca atunci cand platesti pentru o saptamana, chiar daca aduci masina mai devreme, sa fie mai ieftin decat daca platesti pe zi.

Related Posts