Substanțele toxice din produsele de origine animală

Bolile pe care riști să le faci de la consumul produselor de origine animală
Vegetarienii au dovedit că duc o viață mai sănătoasă decât oamenii care consumă alimente pe bază de carne. Multe boli pot fi cauzate de toxinele prezente în carne, printre care cancerul, diabetul și osteoporoza. Se pare că 95-99% din substanțele chimice toxice din alimente provin din carne, pește, produse lactate și ouă. Mai mult decât atât, există mai mult de 70 de boli pe care le pot avea animalele și care pot fi transmise și la om prin consumul de carne.

Dovezile care atestă legătura dintre consumul de produse de origine animală și bolile precum cancerul și diabetul pot fi găsite în numeroase publicații științifice:

  • Suprimarea sistemului imunitar, deteriorarea memoriei și capacității de învățare, precum și bolile reumatice apar prin ingerarea acidului arahidonic din cârnați, pește și carne.
  • Acizii grași promovează rezistența la insulină.
  • Diabetul Milletus poate apărea din cauza aportului de carne și cârnați.
  • Aminoacizii sulfuroși existenți în carne pot cauza demineralizarea oaselor.

Adrenalina din carne și pește
Doctorul Robert Morse, un biochimist și iridologist acreditat, demonstrează în cartea sa “The Detox Miracle Sourcebook” faptul că adrenalina pompată în glandele suprarenale ale animalelor ce urmează să fie consumate de om fac ca mâncătorii acestor tipuri de carne să fie mai energici. Cu toate acestea, acumularea de adrenalină din carne și pește, în timp, determină glandele suprarenale să devină mai slabe. Rezultatele includ:

  1. hipertensiune arterială
  2. nivel ridicat de colesterol

În plus, copiii care consumă acest tip de carne pot suferi deficiente neurologice, cum ar fi: scleroză multiplă, boala Addison și boala Parkinson.

Sunt puii crescuți la țară o hrană sigură pentru sănătatea omului?
Oamenii vorbesc despre puii crescuți în aerul liber de la țară, crezând că aceștia nu sunt pompați cu hormoni și substanțe chimice, fiind astfel siguri pentru consum. Acest lucru, însă, nu este neapărat adevărat. Cei care consumă foarte multă carne de acest fel nu sunt conștienți de faptul că hormonul adrenalină lansat în momentul morții puiului poate cauza probleme grave pentru sănătatea lor.

Related Posts