TOP 3: Cele mai bune telefoane din 2016

  1. Asus Zenfone 3 ZE520KL si ZE552KL;

Aceste smartphone-uri si-au facut foarte bine treaba, cu toate ca in Romania au aparut putin cam tarziu, lafel ca in Europa Centrala si de Est unde au procedat asemenea.

ASUS Zenfone 3 in editiile amintite urca pe primul loc din mai multe motive: design, capatitatea camerei foto si video, ce faceau poze de calitate  – mare pas in fata din partea companiei taiwaneze si am comparat cu Zenfone 2, dar si cu alte telefoane, dar nu erau lafel. Asus a investit serios in R&D pentru noua linie Zenfone3.

Specificatiile acestuia nu sunt prezentate, dar este un telefon de top, iar pretul acestuia nu este asa de exagerat.

  1. Huawei Nova si Huawei Nova Plus;

Materialul lui Huawei Nova urmeaza sa fie publicat cat mai curand, este in draft si mai este putin timp pana ce acesta va urca si pe site. Nova Plus a primit un review mai detaliat. Aceste doua smartphone-uri par a fi propunerea companiei chineze pentru smartphone-urile Google ( Cu LG Nexus 5x si Huawei Nexus 6 ar fi continuat cei de la Golgle dar au ales HTC pentru Pixel si Pixel XL)

In cazul de fata avem costuri de achizitie ce au inceput a fi mai asezate. Ambele telefoane arata bine, iar atentia este la detaliile si finisajele + materiale din categoria premium, iar interfata light permite customizarea notabile in captura foto.

3.Samsung GALAXY A5 2016;

Acest smartphone ar fi urcat mult mai mult in top daca ar fi avut 3 sau 4 GB de memorie RAM si macar 32 GB spatiu de stocare. In rest, nu avem ce zice de A5 2016. El arata impecabil si functioneaza fara lag sau intarzieri in meniu, iar camera foto si video se descurca foarte bine.

Related Posts