Top 4 tablete ce pot înlocui un laptop

Vanzarile de laptop-uri si PC-uri au scazut in ultimul timp, fata de cresterea pe care au avut-o in 2011, deoarece oamenii au inceput sa isi rezolve problemele si sa faca business pe tablete sau smartphone-uri. Asta ii face de designeri sa se gandeasca la un dispozitiv care sa imbine toate necesitatile unui laptop intr-o tableta.
Mai jos am prezentat 4 tablete care ar putea sa vina in ajutorul devoratorilor de gadget-uri, si sa imbine cele de mai sus.

1.IPad Pro 9.7 inch
Cei de la Apple au creat o tableta care poate inlocui un laptop, indeajuns de mica cat sa incapa intr-o geanta, insa destul de puternica cat sa se bata cu un laptop. Aceasta are sisteme de desenare si editare de poze ce pot fi accesate cu stiloul incorporat. De asemenea are aplicatii Photoshop incorporate. Are o tastatura micuta, ce poate fi data jos, insa tocmai pentru ca este mica este greu de folosit. Este micuta dar accesibila, costand 599 de dolari.

2.iPad Pro 12.9 inch
Acest dispozitiv este primul IOS care poare inlocui cu adevarat un laptop, cu un pret accesibil de 799 de dolari. Ea are aceleasi abilitati ca si cea de 9.7 inchi, insa cu cateva schimbari semnificative. In primul rand, faptul ca este mai mare, ii permite sa aiba o tastatura mai mare si mai usor de utilizat. De asemenea aceasta este de mare ajutor atunci cand vrei sa cauti ceva pe internet, sau vrei sa desenezi ceva, sau sa iti notezi detalii de la intalniri.

3.Surface Pro 4, de la Microsoft
Este un dispozitiv ce poate inlocui cu brio un laptop. Aceasta are un touchscreen de 12.3 inch si iti lasa destul de mult spatiu sa te desfasori. De asemenea, se pot rula aplicatii intregi de Photoshop si Lightroom deorarece are sistem de operare Windows 10. Cea mai ieftina versiune costa 899 de dolari si are 4 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Dezavantajul acesteia este ca Microsoft o vinde fara tastatura, care mai costa cativa dolari extra.

4.Samsung Galaxy TabPro S
Aceasta tableta este cel mai bun inlocuitor al unui laptop. Ea costa 899 de dolari si beneficieaza de sistemul de operare Windows 10. Are un procesor Intel M3, cu 4 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Pe aceasta o poti folosi atat ca tableta cat si ca laptop in acelasi timp, si are un design simplist.

Related Posts