Total look black – 5 idei de ținute pentru cele care sunt dependente de negru

Iată una din cele mai emblematice ținute pentru acest sezon nou. Este vorba despre un total look black. Iarna mai ales, îți place să te îmbraci mai mult în negru? Iată câteva idei care să te inspire pentru cele mai frumoase ținute.

Un total look negru mai elegant și mai șic arată cel mai bine cu detalii rock. Alege deci să porți o pereche de colanți din piele la un top din mătase cu detalii dantelate și la un blazer. Botinele din piele, cu ținte sunt cele care îți pot completa de minune ținuta.

Dacă vrei să obții un total look black mai original, poartă la o geacă bomber cu guler din blană, un pulover cu detalii grafice. Fusta tip pantalon, una din cele mai în vogă piese vestimentare ale sezonului poate completa de minune ținuta. Botinele lăcuite, cu platformă sunt și ele cea mai bună alegere.

Blugii sunt o valoare sigură pentru tine indiferent de sezon? Alege atunci să îi porți un pulover negru simplu și la o curea camel mai lată. Botinele Chelsea din piele pot completa de minune ținuta.

Pantalonii din piele sunt alte piese vestimentare must have din dreesingul acestui sezon. Sunt cei care te ajută să te joci cu materialele și texturile în cadrul aceleiași ținute și să vii în același timp cu mai mult relief pentru un total look black. Un pulover din lână poate completa de minune ținuta.

Dantela este materialul tău preferat? Foarte bine, deoarece piesele vestimentare în nuanțe de negru arată cel mai bine datorită ei. Dacă vrei să îmbini de minune texturile și motivele, alege să porți o pereche de ciorapi cu motive la un top dantelat și la o fustă din piele. Pantofii tip Richelieu în nuanțe de alb și negru sunt detaliul care vor face diferența. Cea mai șic și mai glamour ținută pentru iarnă!

Lasă un răspuns