Turnul de veghe

Oameni buni! Nu stiu cum sa zic, dar sunt singurul de pe planeta care nu vede cu ochi buni vanturile astea ce se abat aspura orasului si asupra mansardei mele cochete in ultima perioada??! Abia am asteptat sa vina iarna, sa nu mai bata vantul si deja m-am trezit in primavara, in care primavara, mai precis de 2-3-4 zile bate un vant [sau mai multe?! (bat in lemn)] si IAR am impresia ca imi duce mansarda cocheta ca pe casa Dorotheei in Vrajitorul din Oz?

Eu nu ne vad bine… Imi vine sa ies in strada, sa urlu in gura mare, ce naiba toti oamenii sunt hipnotizati? Treziti-va, sfarsitul e aproape! Cel mai mult sunt suparat pe meteorologi, pe cei ce prezinta vremea si pe cei de la Inspectoratul de situatii de urgenta (?). Degeaba imi zice aia dimineata ca vor fi 8 grade astazi. 8 grade cu vant sau fara vant?!

In alta ordine de idei,parca s-ar fi adaugat o noua zodie, pe numele sau CH#[email protected]*. Astfel, toate celelalte se vor decala, iar capricornii nu mai sunt capricorni, ci una din zodiile invecinate la stanga sau la dreapta. Imposibil, capricornii trebuie sa fie capricorni! Celelalte zodii nu ma pasioneaza, faca ce vor. Oare nu face nimeni o petitie privind chestia asta?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *