Unde Mergi Atunci Când Îți Dorești O Vacanță Exotică

Uneori îți dorești să schimbi destinația de vacanță și, pentru o vreme, să nu mai mergi la mare sau la munte ci să alegi o destinație cu totul nouă care îți poate oferi o experiență diferită de cele pe care le-ai avut până acum. Astfel în acest articol vă vom prezenta o destinație perfectă atunci când dorești o vacanță exotică și anume Republica Dominicană. Trebuie menționat însă faptul că o vacanță în acest loc este considerat a fi un moft, fiind o destinație pentru turiștii cu venituri cât mai generoase.

Republica Domnicană este una din destinațiile preferate de turiști atunci când vine vorba de vacanțe exotice. Printre cele mai alese destinații este Punta Cana, un loc situat pe coasta de est a Republicii Dominicane care dispune de o mulțime de dotări pentru turiși începând de la terenuri de golf și terminând cu hoteluri de lux.

Punta Cana este însă o locație pe care nu și-o poate alege oricine. Acest lucru se datorează faptului că, fiind o destinație în care luxul este cuvântul care o descrie cel mai bine, ai nevoie de un buget cât mai mare. De asemenea aceasta este una din cele mai luxoase destinații de vacanță. Conform site-ului www.tripme.ro, cel mai ieftin sejur în Republica Dominicană costă aproximativ 800 de euro, în acest preț nefiind inclus și transportul. În ceea ce privește transportul, din România nu există cursă directă cu avionul însă se poate zbura cu escale la Madrid sau Londra. Totodată durata acestei călătorii este de 20 de ore.

Pe lângă terenurile de golf și hotelurile menționate mai sus, turiștii mai au la dispoziție plaje cu nisip foarte prietenos, o apă cristalină precum și centre SPA foarte bine dezvoltate. Printre cele mai renumite plaje ale acestei destinații sunt Macao, Areno Gordo, Cabeza de Toro precum și Cabo Engano. Cei cărora le place să pescuiască pot alege să navigheze cu yachtul din care pot pescui pisici de mare, ton, pești evantai sau macrou. Totodată distracția este pe primul loc în Punta Cana. Aici se găsesc foarte multe parcuri de distracții unde veți putea merge cu familia sau prietenii.

Așadar, dacă dorești o vacanță cât mai plăcută iar banii nu reprezintă o problemă atunci recomandarea noastră este Republica Dominicană, mai exact Punta Cana.

Related Posts