Vă Prezint Tableta Android

Grea și lungă așteptarea însă într-adevăr, chiar acum vreo 2-3 ore a ajuns, și după cum am promis, voi veni cu un review complet, însă, pentru moment, voi face numai o scurtă prezentare deoarece pentru un review, mai trebuie testată.

Tableta este într-un fel exact cum m-am așteptat. Are un display mare, 7” chiar sunt extrem de suficienți, touchscreen-ul reacționează foarte bine, iar tastatura virtuală chiar m-a încântat, prin faptul că poți scrie extrem de repede, luând comenzile cu o precizie de neimaginat, pentru o tabletă made in china sincer, la asta chiar nu mă așteptam. Wireless-ul și el, clasă G, este destul de mulțumitor, site-urile încărcându-se relativ rapid, fără a avea nicio problemă.

Deasemenea, browserul stock, cu care vine este destul de ok, nu am avut timp să instalez un altul până în acest moment dar se descurcă foarte bine. Un mic impediment ar fi la Zoom, când pentru o fracțiune de secundă se simt mici frame-uri să zic așa.

La capitolul redare audio-video se descurcă excelent. Am testat un film (Kung fu Panda 2, HD, 720px) și se mișcă extraordinar, fără nici cea mai mică sacadare, însă, sunetul nu este chiar excelent, în sensul că puterea este relativ mică, dar la urma urmei, nu trebuie să dai petrecere cu ea.

Aplicațiile sunt multe și bune presupun, nu am testat decât vreo două din ce are însă, cum Android Marketul îmi este la un click distanță… timp să ai să tot descarci.

Concluzii? – La prima vedere eu sunt mulțumit, extrem de mulțumit. Își face fiecare bănuț, având în vedere că a costat în total 550 Lei.

Related Posts