Vacanță mamă-fiică, în Europa

O calatorie mama-fiica reprezinta un lucru special care va crea amintiri pe viata. Daca si tu iti doresti sa pleci intr-o vacanta cu fiica ta, dar nu ai ales inca destinatia, te putem ajuta cu cateva destinatii ideale in Europa.

Provence, Franta
Provence este frumoasa de-a luungul intregului an dar cea mai potrivita perioada pentru o vizita este in Iunie si Iulie, cand infloreste lavanda Cele mai frumoase campuri de lavanda se gasesc in regiunile Luberon si Verdon. Pe langa campurile frumoase de lavanda, Provence e plina de orase istorice, precum Aix-en-Provence sau Avignon.

Lacul Como, Italia
Pentru o vacanta cu adevarat luxoasa vizitati Lacul Como spectaculos in Italia. Este la doua distanta ore de Milano. Acest lac uimitor este situat printre munti, si este cunoscut pentru orasele colorate si gradinile frumoase din apropiere. Chiar si George Clooney are o casa aici.

Croaziera pe Delta Dunarii
Adunati amintiri mama-fiica, amintiri pe viata, intr-o croaziera pe Delta Dunarii. Puteti explora locuri frumoase cum ar fi Viena, Praga sau Budapesta, la bordul unui vas de lux.

Lisabona, Portugalia
Pentru o vacanta relaxanta in Europa, vizitati frumosul oras de pe coasta, Lisabona. Este cunoscut pentru strazile sale deluroase, cladirile in culori pastelate, muzica si mancarea buna. In plus, nu este atat de scump cum sunt alte orase din Europa de Vest.

Insulele Grecesti
Insulele Grecesti reprezinta o destinatie de vis pentru oricine si nu este greu de observat de ce sunt atat de populare. Viziteaza Insulele Grecesti pentru a te bucura de soare, nisip si peisaje foarte frumoase. Mikonos are cea mai frumoasa plaja dar si Santorini este o destinatie pe care merita sa o vizitati.

Florenta, Italia
Pentru cea mai buna vacanta in Italia incepeti sejurul in Florenta si explorati locurile cunoscute cum ar fi Duomo sau podul Punte Vecchio. Poti admira arta Renasterii in galeria Uffizi Gallery si in Galleria del’Academia. Sa nu uitati sa incercati o inghetata delicioasa.

Este important sa petreceti cat mai mult timp cu copiii, o relatie intre mama si fiica este una mereu speciala. O vacanta mama-fiica poate suda relatia, poate fi o aventura plina de momente fericite si cu siguranta o sa ajungeti acasa cu amintiri pe viata.

Lasă un răspuns