Xiaomi Mi Mix 4 – ecran de 90 Hz, aparat foto de 108mpx și încărcare rapidă

Xiaomi Mi Mix 4 este sublimat de un ecran de 90 Hz la fel ca si OnePlus Pro, conform unor informatii aparute pe un site din China. Asteptat pentru sfarsitul lunii septembrie 2019, acest smartphone ar profita si de un aparat foto de 108 mpx dezvoltat de Samsung si de o incarcare rapida de 40W.

Noi informaiti apar sa completeze fisa tehnica a lui Xiaomi Mi Mix 4 pe Sina Weibo, reteua sociala chinezeasca. Acest smartphone urmeaza sa fie prezentat in mod oficial la sfarsitul lunii septembrie. Daca acest lucru se confirma atunci sfarsitul lunii septembrie se anunta a fi unul incarcat. Asta deoarece Huawei urmeaza sa lanseze si el versiunile Mate 30 pe data de 19 septembrie. De cealalta parte, OnePlus ar trebui sa anunte noul sau model, OnePlus 7T si OnePlus Tv pe data de 26 septembrie.

Xiaomi Mi Mix 4 – tot ce stim pana in prezent despre fisa tehnica
In ceea ce priveste fisa tehnica, noul Mi Mix 4 beneficiaza de un ecran AMOLED si profita de o rata de refresh de 90Hz. Este si cazul lui OnePlus 7 Pro si Google Pixel 4, modele care urmeaza sa fie lansate in curand pe piata. Acest flagship se va distinge prin prezenta unui senzor foto selfie pop up. Partea foto urmeaza sa fie asigurata de catre un senzor principal de 108mpx. Sursa evoca probabil senzorul ISOCELL Bright XMX de la Samsung. Este vorba despre primul senzor foto de 108 mpx pentru un smartphone. In urma cu cateva saptamani, Xiaomi a anuntat de altfel ca urmeaza sa fie primul constructor de pe piata care lanseaza un smartphone cu un senzor foto de 108mpx inainte de sfarsitul acestui an. Prezenta acestui senzor nu este una deloc surprinzatoare, mai multi constructori au anuntat ca urmeaza sa isi doteze telefoanele cu un astfel de senzor. Xiaomi Mi Mix 4 urmeaza sa profite si de o incarcare rapida de 40 W. Recent, firma chineza a discutat despre o incarcare rapida de 30W. Conform unor informatii recente, acest smartphone urmeaza sa fie alimentat de un SoC Snapdragon 855+ cuplat la 12 GB RAM.

Mi Mix 4 este asteptat pentru lansare pe date de 24 septembrie chair daca Xiaomi nu a facut inca un anunt oficial in acest sens. Sursele sustin ca vom avea de-a face cu unul din cele mai bune telefoane de pe piata care va beneficia de o multime de schimbari fata de generatia precedenta.

Asteptand sa obtinem informatii mai ample cu privire la acest subiect, va sfatuim sa nu luati in seama toate aceste scurgeri de informatii, nu toate sunt viabile.

Lasă un răspuns